EnglishRomanian
Ograda Verde

Nu esti logat

Intra in cont

Stoc epuizat

Spate cu gat curcan de tara

  • 75 Lei / 2,5 kg/pachet

  • Fără TVA: 75 Lei

Greutate produs: 2,5 kg/pachet

Greutatea poate sa difere cu +/- 20%
  • Disponibilitate: Fara stoc
  • Cod produs: OG-18
  • Cantitate disponibila: Notice: Undefined variable: number_stock in /home3/rogr5755/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_view_theme_default_template_product_product.tpl on line 143 buc.

Distribuie:

Spate cu gat de curcan de tara – pasari crescute in mod natural de catre un producator autorizat!

Cand vrei sa pui la punct o ciorba ca la carte, sai mai bine zis ca la tara, ai nevoie de un spate cu gat de curcan cu adevarat gustos si delicios. Cu toate acestea, un asemenea produs nu prea poate fi gasit in magazine si supermarketuri.

De altfel, stii prea bine ca gustul ciorbei pregatita cu carne de la magazin nu se compara cu gustul ciorbei preparata cu carne proaspata, de tara!

Aici iti sare in ajutor Ograda Verde, producator autorizat de carne de pasari de tara – si nu numai. Acest magazin online iti ofera o mica viziune asupra microfermei in care crestem, in mod 100% natural si fara poluare, mai toate felurile de pasari de curte!

Avem astfel posibilitatea de a-ti pune la dispozitie un spate cu gat de curcan de tara incredibil de proaspat, pentru preparate cu un gust desavarsit. Fiecare bucata de carne ca la tara pe care o primesti provine de la pasari sacrificate cu cel mult 24 de ore inainte de livrare – nici ca se poate mai proaspat!

Acorda o nota:

Cu ce sunt hraniti puii?

Pasarile sunt hranite cu un mix de cereale si sroturi.

Cum putem cumpara produsele dvs?

Livram saptamanal in localitatile mentionate, joia si vinerea. Puteti comanda produsele noastre prin intermediul formularului de pe site sau la tel 0727730072.

Cu ce sunt transportate pasarile?

Produsele noastre sunt livrate cu masini frigorifice, la temperatura controlata.

Puii sunt livrati proaspeti sau congelati?

Pasarile sunt sacrificate in ziua premergatoare livrarii si ajung la dvs proaspete.

PRODUSELE SAPTAMANII