EnglishRomanian
Ograda Verde

Nu esti logat

Intra in cont

Stoc epuizat

Organe curcan

  • 40 Lei / 500 gr

  • Fără TVA: 40 Lei

Greutate produs: 500 gr

Greutatea poate sa difere cu +/- 20%
  • Disponibilitate: Fara stoc
  • Cod produs: OG-10
  • Cantitate disponibila: Notice: Undefined variable: number_stock in /home3/rogr5755/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_view_theme_default_template_product_product.tpl on line 143 buc.

Distribuie:

Organe curcan – pipote, inimi si ficati proaspeti – producator autorizat!

Intelegem necesitatea produselor cu adevarat proaspete atunci cand vine vorba de punerea la punct a unui preparat absolut delicios, asa ca iti punem la dispozitie organe de curcan (pipote, inimi si ficati)! Acestea sunt ideale pentru indeplinirea deliciilor culinare personale, putand fi adaugate intr-o varietate de preparate – sosuri, lasagna, supe, orez gatit in diferite moduri si asa mai departe.

Pe scurt, fiecare parte a unui curcan crescut in Ograda Verde – hranit numai cu cereale – va fi folosita!

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa incerci produsele din Ograda Verde, implicit motive care te vor convinge in privinta prospetimii acestora:

  • Curcanii nostri sunt crescuti in mod 100% natural – mediu nepoluat, cu apa proaspata de izvor, cu un mix de sroturi si cereale si cu acces la tarcuri exterioare pentru o dezvoltare optima;
  • Curcanii nostri nu cunosc gustul elementelor de grabire a cresterii – aditivi, suplimente alimentare, faina de peste si asa mai departe. Ograda Verde este o microferma si nu un producator industrial;
  • Curcanii nostri sunt sacrificati cu cel mult 24 de ore inainte de livrarea catre client – ai astfel garantia prospetimii.

Asadar, alege producatorul autorizat Ograda Verde – alege prospetimea in bucate!

Acorda o nota:

Cu ce sunt hraniti puii?

Pasarile sunt hranite cu un mix de cereale si sroturi.

Cum putem cumpara produsele dvs?

Livram saptamanal in localitatile mentionate, joia si vinerea. Puteti comanda produsele noastre prin intermediul formularului de pe site sau la tel 0727730072.

Cu ce sunt transportate pasarile?

Produsele noastre sunt livrate cu masini frigorifice, la temperatura controlata.

Puii sunt livrati proaspeti sau congelati?

Pasarile sunt sacrificate in ziua premergatoare livrarii si ajung la dvs proaspete.

PRODUSELE SAPTAMANII