EnglishRomanian
Ograda Verde

Nu esti logat

Intra in cont

Despre noi

 

Situata în Breaza, tinutul muntos unde gasesti cel mai curat aer din România, Ograda Verde este o microferma unde crestem pui, gaini, rate si curcani in conditii similare celor din gospodariile taranesti.
 
Hranite 100%  cu cereale, pasarile de aici au parte de un mediu nestresant care le asigura un ritm de crestere natural si tihnit - puii atingand maturitatea în circa 100 de zile.
 
Prin comparatie, in fermele industriale acestia sunt sacrificati la 38-40 zile. Si diferentele nu se opresc aici : pasarile noastre nu cunosc gustul aditivilor chimici, al fainii de peste si carne, al antibioticelor si al deja celebrilor hormoni de crestere. Clientii care au încercat produsele noastre spun ca acestea au gustul unic de pui de tara crescut ca in curtea bunicii.
 
Boierescu’ de Breaza, puiul vedeta al ograzii, este cea mai buna garantie a excelentei ofertei noastre. Fraged si gustos, Boierescu’ de Breaza întruchipeaza calitatea superioara a carnii de pasare obtinute prin metode traditionale ce asigura o alimentatie sanatoasa.
 
In urma investitiilor facute in centrul de sacrificare, ne putem mandri ca suntem singurii fermieri care am obtinut autorizatie sanitar-veterinara, eliberata de Directia Sanitar Veterinara Prahova pentru „centrul de sacrificare pasari”, fapt ce atesta ca toate normele europene privind sacrificarea pasarilor sunt respectate intocmai.
 
Conditiile de crestere ale pasarilor noastre - aer nepoluat, hrana 100% naturala, apa cristalina de izvor, ritm de crestere natural, duc la obtinerea unui produs care din punct de vedere al culorii, mirosului si gustului este total diferit fata de puii cu care, din pacate, ne-am obisnuit pana acum. Asfel, va putem garanta ca Ograda Verde reprezinta alegerea ideala pentru o masa gustoasa si sanatoasa.

 

In cei 7 ani de activitate ne putem mandri cu peste 5000 de clienti persoane fizice si contracte de funizare cu clienti persoane juridice reprezentativi cum ar fi Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, gradinitele Ioanid, Waldorf, Paintbrush, etc