Descriere
Friptura tomahawk este, în esență, o friptură de vită ribeye, tăiată în asa fel incat cel puțin cinci centimetri de os din coasta e lăsat intact. “Franzelarea” înseamnă tăierea carnii și grăsimii de pe os până in punctul în care acesta arată ca un mâner.
Recomandări de gătire
Atunci când este gatita, grăsimea intramusculară din friptura tomahawk se combină cu enzimele eliberate de osul din coasta pentru a da un gust dulce și bogat și o textura de unt, care se topește în gură.
Tomahawk este tăiat în funcție de grosimea osului coastei și are în general o grosime de aproximativ 5 cm, cântărind în mod obișnuit între 850g si 1.3 kg.
În timp ce unele persoane aleg să pregateasca tomahawk-ul la cuptor datorită dimensiunilor sale, gatitul pe grătar este considerat în general cea mai bună metodă.
Înainte de a începe, asigurati-va ca lăsați friptura să ajungă la temperatura camerei. Acest lucru va face carnea se se găteasca uniform.
Condimentati generos friptura cu sare. Din cauza grosimii acesteia, asigurați-vă că acoperiți toate părțile cu o cantitate sănătoasă. Acest lucru trebuie făcut înainte de a pune carnea pe grătar.
Cu ce sunt hraniti puii?
Pasarile sunt hranite cu un mix de cereale si sroturi.
Cum putem cumpara produsele dvs?
Livram saptamanal in localitatile mentionate, joia si vinerea. Puteti comanda produsele noastre prin intermediul formularului de pe site sau la tel 0727730072.
Cu ce sunt transportate pasarile?
Produsele noastre sunt livrate cu masini frigorifice, la temperatura controlata.
Puii sunt livrati proaspeti sau congelati?
Pasarile sunt sacrificate in ziua premergatoare livrarii si ajung la dvs proaspete.