Cantitate disponibila:Notice: Undefined variable: number_stock in /home3/rogr5755/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_view_theme_default_template_product_product.tpl on line 143 buc.
Lăsați întotdeauna carnea să se odihnească la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de a o găti.
Fiți atenți să nu o gătiți prea mult, deoarece carnea de vită hrănită cu iarbă tinde să se gătească mai repede decât carnea obișnuită.
Pentru a găti bucata de carne, preîncălziți o tigaie cu baza grea la foc mediu-mare și adăugați un pic de unt sau pensulați carnea cu unt. Respectați timpurile de gătire recomandate în funcție de preferințele dumneavoastră:
Pentru carne rare: gătiți 1½-2 minute per parte și lăsați să se odihnească timp de 6 minute.
Pentru carne medium-rare: gătiți 2-2½ minute per parte și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Pentru carne medium: gătiți 3-3½ minute per parte și lăsați să se odihnească timp de 4 minute.
Pentru carne well-done: gătiți 4½-5 minute per parte și lăsați să se odihnească timp de 1 minut.
După ce ați gătit bucata de carne, scoateți-o din tigaie, acoperiți-o cu folie și lăsați să se odihnească într-un loc cald pentru timpul recomandat.
Cu ce sunt hraniti puii?
Pasarile sunt hranite cu un mix de cereale si sroturi.
Cum putem cumpara produsele dvs?
Livram saptamanal in localitatile mentionate, joia si vinerea. Puteti comanda produsele noastre prin intermediul formularului de pe site sau la tel 0727730072.
Cu ce sunt transportate pasarile?
Produsele noastre sunt livrate cu masini frigorifice, la temperatura controlata.
Puii sunt livrati proaspeti sau congelati?
Pasarile sunt sacrificate in ziua premergatoare livrarii si ajung la dvs proaspete.
Comanda rapida
Comenzile vor fi preluate cu cel putin 48h inaintea livrarii.
Program livrari:
București si limitrof – saptamanal, marti, miercuri si joi în intervalul orar 14-20;
Ploiesti - saptamanal, miercurea in intervalul orar 11-14
Toate celelalte localitati – saptamanal, miercuri/joi/vineri pentru comenzile primite cel tarziu lunea.
In toate cazurile transportul se efectueaza cu masini frigorifice, la temperatura controlata.
Pasarile se sacrifica in flux continuu, asadar, daca dieta dumneavoastra presupune sa preparati termic/congelati pasarile in intervalul de 24 de ore de la sacrificare, va rugam sa specificati acest lucru.
Ingrediente: ficat de pastrav (33%), carne de pastrav, grasime de rata, proteina vegetala din soia, ..
20 Lei
Produsul a fost adaugat in cos
Ce doresti sa faci in continuare?
Cu ocazia sarbatorilor de iarna, echipa Ograda Verde va ureaza sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Dorim sa va anuntam ca 27.12.2021 - 10.01.2022 suntem in concediu.