EnglishRomanian
Ograda Verde

Nu esti logat

Intra in cont

Coaste vita maturata

  • 30 Lei / 450 gr

  • Fără TVA: 30 Lei

Greutate produs: 450 gr

Greutatea poate sa difere cu +/- 20%
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod produs: OG-268
  • Cantitate disponibila: Notice: Undefined variable: number_stock in /home3/rogr5755/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_view_theme_default_template_product_product.tpl on line 143 buc.

Distribuie:

Maturarea este un proces care frăgezeşte carnea graţie proceselor naturale.

Imediat după sacrificarea unei vite, indiferent de rasă, vârstă sau hrana primită, chiar și cea mai apreciată bucată de carne este tare și neplacută, astfel carnea de vită trebuie maturată până la 4 săptămâni.

Metoda de maturare uscată (Dry Aging), presupune în primul rând îmbătrânirea cărnii în camere frigorifice speciale și păstrarea cărnii pe os. Astfel are loc o reducere a masei proprii prin eliminarea lichidelor din carne, fapt ce conduce la o intensificare a gustului fripturii. Contactul dintre carne și curenții de aer din frigiderele specializate, duc la uscarea cărnii dinspre exterior spre interior.

Procesul de maturare uscată începe imediat dupa sacrificarea vitei, prin reducerea etapizată a temperaturii cărnii în camere frigorifice speciale.

Acorda o nota:

Cu ce sunt hraniti puii?

Pasarile sunt hranite cu un mix de cereale si sroturi.

Cum putem cumpara produsele dvs?

Livram saptamanal in localitatile mentionate, joia si vinerea. Puteti comanda produsele noastre prin intermediul formularului de pe site sau la tel 0727730072.

Cu ce sunt transportate pasarile?

Produsele noastre sunt livrate cu masini frigorifice, la temperatura controlata.

Puii sunt livrati proaspeti sau congelati?

Pasarile sunt sacrificate in ziua premergatoare livrarii si ajung la dvs proaspete.

PRODUSELE SAPTAMANII